Smaragd

Smaragd is een school waar we ons elke dag inzetten om het beste onderwijs te geven. Onze gereformeerde basisschool aan de Esdoornstraat is gesitueerd in een karakteristiek gebouw met een industriële uitstraling en in ontwikkeling naar een duurzame school.

Onze school staat in Zwolle-Noord, in de wijk Dieze met leerlingen woonachtig in de wijken Holtenbroek, Aa-landen en Dieze. Op onze school zitten ongeveer 250 leerlingen verdeeld over 11 groepen.

Identiteit
Vanuit een christelijke identiteit met Bijbelse normen en waarden geven wij ons onderwijs vorm en inhoud. We hebben dat willen aangeven in de naam van de school: Smaragd. Een kostbare naam met een Bijbelse symboliek en een prachtige uitstraling, die zowel verwijst naar edelstenen als naar kleuren!

Missie & Visie
Wij geloven dat God al van je hield toen Hij je maakte. En wij geloven dat Hij nog steeds van je houdt en van je geniet. Gewoon om wie je bent. Zijn kind. Prachtig en waardevol. Daar hoef je niets voor te doen!

Wij genieten van wanneer je lacht, je stil bent, je mening geeft, je creativiteit laat zien en van wat jij bijdraagt aan deze wereld. Zo heeft God je bedoeld. Wij genieten ervan als jij laat zien wie je bent. En wij genieten ervan als je een ander waardeert en helpt. Als een ander bij jou ook zichzelf kan zijn.

Wij helpen je meer en meer ontdekken dat God van je houdt en dat jij daarom van jezelf mag houden. Jij mag er zijn op jouw manier.  Zo mag jij iets laten zien van Gods veelkleurigheid. Puur en zelfbewust.

Wij helpen je ook om je uit te strekken naar een ander. Om Gods liefde door te geven. Gewoon in kleine dingen. Zo mag jij iets laten zien van zijn liefde voor de mensen om je heen. Oprecht sociaal.

Smaragd

Informatiemoment

U bent van harte welkom op ons informatiemoment voor nieuwe ouders:

     Nieuwe datum volgt nog

U kunt een kijkje nemen op onze school. Graag vertellen wij u dan ook meer over ons onderwijs.

Informatie
Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.
U bent van harte welkom bij ons op school!
Jaap Kaspers, locatiedirecteur

Adresgegevens

Smaragd Esdoornstraat 10
8021 WB Zwolle
http://www.gbs-smaragd.nl
E administratie.smaragd@florion.nl
T 038 45 34 233
Smaragd